Solfilm til biler - solfilm til biler og bygninger

Go to content

Main menu

Solfilm til biler

Film

LLumar autosolfilm virker som et skjold mod solens varmestråler, og vil derfor reducere temperaturen i bilen. Det vil af den grund ikke være nødvendigt at bruge aircondition så meget. Mindre aircondition = mindre brændstofforbrug. Alle i familien (inklusiv de 4 benede) vil nyde den komfort en køligere kabine vil give i de varme måneder.

Solskærme med sugekopper som typisk bruges på de pladser hvor børnene sidder lukker mindre lys i bilen, som kompensation for dette udvider vores pupiller sig og bliver mere modtagelige for de skadelige UV stråler solen udsender. LLumar autosolfilm beskytter både Dem, Deres børn og Deres bil mod disse ødelæggende UV stråler.

LLumar autosolfilm er en fuldstændig gennemfarvet film der filtrerer alle solens skadelige stråler fra, dermed beskyttes polstring og interiør mod falmning, der som regel forringer bilens gensalgsværdi. Llumars brede program, betyder at vi har netop den film der passer til Deres ønske og stil. Montering af film vil ændre Deres bils udseende og give den et mere eksklusivt "look"

Vælg mellem en række af indfarvede og optiske klare film, der beskytter på flere niveauer. Få præcis det "look" og den beskyttelse De ønsker.
Dertil kommer LLmars patenterede anti-ridse belægning, som uvildige tests beviser er markedets stærkeste. Dette sikrer længst mulig holdbarhed, og et produkt der bevarer det gode udseende.
Der er tale om en uvildig test af 5 førende fabrikater af vinduesfilm, foretaget af PIRA (Plastic Industry Research Association) Surrey, England.

Solfilms opbygning.

LLumar solfilm er bygget op af forskellige lag og der er op til 6 lag.
De solfilm med et forstøvet lag af metal eller aluminium har et refleks spejl look.

Reflekterende Solfilm.
1. Transparent beskyttelsefolie
2. Klæber
3. Klar, eller indfarvet folie
4. Aluminiums forstøvning
5. Klar, eller indfarvet folie
6. Antiridse belægning

Ikke reflekterende Solfilm.
1. Transparent beskyttelsefolie
2. Klæber
3. Indfarvet folie
4.+5. Anvendes ikke
6. Antiridse belægning

Forstøvede Solfilm.
1. Transparent beskyttelsefolie
2. Klæber
3. Klar, eller indfarvet folie
4. Forstøvet metal folie
5. Klar, eller indfarvet folie
6. Antiridse belægning

 
 
Back to content | Back to main menu